beta
We deliver more than flowers

Політика приватності

Адміністрація ff.ua з великою повагою відноситься до Ваших персональних даних, котрі стали відомі нам в процесі використання Вами платформи ff.ua та зобов’язується докласти всіх зусиль для їх збереження. Якщо Ви маєте питання стосовно цієї політики або наших дій по відношенню до Ваших даних, будь ласка, зв’яжіться з нами за адресою info@ff.ua.

Політика конфіденційності та захисту персональних даних є невід’ємною частиною Угоди Користувача.

Адміністрація сервісу ff.ua проводить збір та обробку персональних даних виключно у відповідності до Закону України “Про захист персональних даних”.

1. Загальні положення.

Якщо Ви продовжуєте користуватися платформою ff.ua, створюєте облікові записи, переглядаєте товари і послуги або оформлюєте замовлення, то це автоматично означає що, Ви погоджуєтесь з нижченаведеними умовами, а саме:

  • безумовно та беззастережно приймаєте викладені в цьому документі умови;
  • погоджуєтесь, що повідомленні про збір, обробку та використання Адміністрацією платформи ff.ua Ваших персональних даних на умовах і в порядку, визначених цим документом;
  • надаєте Адміністрації ff.ua згоду на збір, обробку та зберігання Ваших персональних даних на період у часі необхідний для виконання Замовлення і протягом року з моменту останньої авторизації або до моменту Вашого звернення до Адміністрації ff.ua з вимогою припинення обробки Ваших персональних даних та їх видалення;
  • надаєте ff.ua право передавати Ваші персональні дані Продавцям з метою виконання Вашого Замовлення, оформленого за допомогою ff.ua;
  • надаєте Адміністрації сервісу ff.ua використовувати Ваші персональні дані для інших цілей, викладених в цьому документі.

2. Дані третіх осіб (Одержувачів).

Якщо Ви оформлюєте Замовлення в інтересах третіх осіб (Одержувачів), а також від імені третіх осіб, інформація, яку Ви надаєте Адміністрації про них збирається, обробляється, зберігається та використовується в порядку, передбаченому цим документом для Ваших персональних даних. Надаючи таку інформацію Ви тим самим підтверджуєте, що третя особа, чию інформацію Ви надаєте, ознайомлена з умовами Політики конфіденційності, усвідомлює наслідки і надає Адміністрації ff.ua згоду на збір та обробку своїх персональних даних.

3. Які дані ми збираємо.

Адміністрація ff.ua здійснює збір, обробку, зберігання інформації Користувачів та Одержувачів, а саме:

  • персональні дані, які можуть ідентифікувати Користувача та/або Одержувача, як особу: прізвище, ім'я, стать, вік, дата народження, телефонний номер, електронна адреса, адреса доставки, котра може бути адресою проживання чи адресою роботи;
  • інформація з профілю Користувача: сам профіль, історія замовлень, уподобання товарів, переглянуті товари, товари в корзині;
  • системні файли (IP- адреси, дані cookies-файлів, відомості браузера, операційної системи, тощо);
  • інші дані, які Ви надаєте нам добровільно під час користування платформою ff.ua.

Адміністрація ff.ua не збирає так звані “чутливі” дані, персональні дані за допомогою яких можна зробити висновок про Ваші релігійні, політичні переконання, сексуальну орієнтацію або стан здоров’я, тощо.

4. Мета збору персональних даних.

Адміністрація ff.ua здійснює збір, зберігання та обробку персональних даних виключно з метою:

  • своєчасного та повного виконання Продавцем Замовлення, оформленого Клієнтом за допомогою ff.ua;
  • передача даних Клієнта/Одержувача третім особам з метою доставки Товарів і надання послуг Клієнту/Одержувачу;
  • інформування Клієнта про виконане Замовлення;
  • врегулювання претензій між Клієнтом та Продавцем;
  • надсилання Користувачеві інформації рекламного характеру;
  • надання інформації про існуючі/майбутні послуги або пропозиції;
  • покращення роботи сервісу з обслуговування Користувачів;
  • проведення внутрішнього аудиту з метою покращення роботи платформи ff.ua;
  • участі Користувачів в програмах лояльності.

5. Збір даних неповнолітніх осіб.

Використання платформи ff.ua можливо виключно за умови, що Ви є повнолітньою особою. Адміністрація ff.ua не збирає інформацію про неповнолітніх осіб за виключенням випадків надання такої інформації батьками або законними представниками особи.

6. Політика використання файлів cookies.

З метою оптимізації роботи платформи ff.ua, ми використовуємо файли cookie. Для ознайомлення Політикою використання файлів cookie перейдіть за цим посиланням.

7. Зміни до політики конфіденційності.

Адміністрація ff.ua залишає за собою право вносити зміни до Політики конфіденційності та захисту персональних даних. Ми залишаємо за собою право не повідомляти Користувачів Сервісу ff.ua про внесення таких змін, але зобов’язуємося їх публікувати на цьому сайті. Зміни починають діяти з моменту їх опублікування. Користувачі зобов’язуються самостійно контролювати та перевіряти оновлення цього документу. Якщо Ви не приймаєте внесенінами зміни, то повинні негайно припинити використання платформи ff.ua.

Останні зміни: 01.01.2021.